Menü
Kályháskovács - Kovács Gyula cserépkályha és kandallóépítő mester Minden a kályhánál kezdődik...
Kályháskovács - Kovács Gyula cserépkályha és kandallóépítő mester

Vélemények

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#6 - Szakács Annamária és Harangi Attila2012.11.13. 10:08

Szeptember végén készítettünk kályhát a mesterrel, az Ő tanácsára kisméretű tömör téglából, fantasztikus hangulatú, illik a házba, 3 helyiséget aktívan fűt, 24 óránként 1 vödör keményfa az elesége. "Viccelsz - Bolondozol?" :) nagyon elégedettek vagyunk! Köszönjük Gyula

#5 - Molnár László2012.01.07. 11:26

Sziasztok!Az idén egy zártkerti kis ingatlan lett az otthonunk. Először lehetőségek hiányában választottuk a cserépkályhát, de a ház első felfűtése után tudtuk, hogy jól döntöttünk. Nagyon hangulatos, szép, esztétikus. Naponta 1-2 vödör fát emészt fel (hidegtől függően). A kályhánk a lakás legszebb dísze is. Köszönjük szépen és tiszta szívből ajánlunk mindenkinek!

#4 - Rudi Andrea2011.10.23. 21:00

Hosszú gondolkodás után döntöttünk a cserépkályha mellett. Gyulától rengeteg ötletet kaptunk, ami nagyban hozzájárult végleges elképzeléseink kialakulásához. Nagyon köszönjük. Ritkán találkozik az ember manapság olyan szakemberrel, aki nemcsak kreatív, pontos, precíz, türelmes és megbízható, hanem mindig a legjobbat próbálja kihozni a megrendelő elképzeléseiből. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!

#3 - Rubos László2011.09.22. 17:15

Közel 12 éve parasztházban lakunk és cserépkályhával fűtünk.Gyula 2 éve készítette el nekünk azt a "csodát" amivel határtalanul elégedettek vagyunk.A legszembetűnőbb pozitív különbség az előzőhöz képest az,hogy a fűtőanyag mennyiségünk több mint felére csökkent!!Ez egy nagyon fontos szempont!A cserépkályha külleme tökéletesen illeszkedik a paraszt házunk stílusához.Kata unokánk is imádja a meleg ülőkét a kályha körül,melyen tél idején a csizmácskáit szárítgatjuk.Megbízható,precíz,gondos munkáját tiszta szívből ajánlom mindenkinek!
Mi is köszönjük Gyula!!

#2 - Kissné Krisztina2011.09.21. 12:09

Sziasztok! Gyula nagyon pontos,precíz,gyors és megbízható!A kandallónkat ti is megnézhetitek a képgalériában(4/16).A mester ajánlotta ezt a formát a mi modern lakásunkba és örömmel mondhatom mindenkinek tetszik!!!A gyerekek nagyon élvezik a kandalló melegét egy-egy átszánkózott este után!Köszi GYULA!

#1 - Tatos Levente2011.09.05. 09:07

Nekem Kovács Úr, egy nagyon szép kandallót készített egyedi tervek alapján. Precíz, pontos illesztésekkel, az ígért határidőben készítette el. Nem dohányzik. Munkája során, minimális rendetlenség és kosz tapasztalható.
Családommal már két éve melegszünk a hideg estéken az általa készített kandalló mellett.
Munkáját csak ajánlani tudom.

Kapcsolat

Tel: +36-30/7574-828

E-mail: kalyhaskovacs@kalyhaskovacs.hu

kovacs1016@freemail.hu

Cím: 8000, Székesfehérvár, Verbói  u. 9